user_mobilelogo

Εποχιακά ελληνικά φρέσκα φρούτα χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του γλυκού του κουταλιού.Τα γλυκά του κουταλιού στην πατρίδα μας είναι παράδοση από γενιά σε γενιά και η παρασκευή τους παραμένει η ίδια όπως μεταδόθηκε σε μας από τις γιαγιάδες μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πότε παρασκευάζετε το κάθε Γλυκό του κουταλιού με φρούτα της εποχής:

 

Αχλάδια
[Αύγουστος/Σεπτέμβριος]

Βατόμουρα
[Αύγουστος/Σεπτέμβριος]

Βερίκοκα
[Ιούνιος/Ιούλιος]

Ροδάκινα
[Ιούνιος/Ιούλιος]

Γκρέιπ/φρουτ
[Νοέμβριος/Δεκέμβριος]

Δαμάσκηνα
[Ιούλιος/Αύγουστος]

Κάστανα
[Νοέμβριος/Δεκέμβριος]

Κολοκύθα
[Δεκέμβριος/Ιανουάριος]

Κυδώνι
[Σεπτέμβριος]

Λεμόνι
[Όλο το χρόνο]

Πορτοκάλι
[Μάρτιο]

Σύκα
[Αύγουστος]

Φράουλες
[Απρίλιος/Μάιος]

Καρύδι
[Μάιος/Ιούνιος]

Μούρα
[Μάιος/Ιούνιος]

Ροδιά
[Σεπτέμβριος]

 

Για τα δικά σας Γλυκά του κουταλιού εμείς μπορούμε να αναλάβουμε όλο το πακέτο, αισθητική σχεδίαση λογότυπου, δημιουργία δατροφικής ετικέτας, προώθηση στο εξωτερικό, B2B συνεργασίες, διεκπεραίωση πιστοποιητικών, προετοιμασία εμπορικών συμβάσεων.

 

Ακολουθήστε μας στα Social

Πληροφορίες

ΗΩ EXPORT

Διεύθυνση :  Εθνικών Αγώνων 68,
Νέα Ιωνία, Βόλος, τ.κ. 38445
Τηλ. : 2421080224
Κιν.  : 6972552567
E-mail : info@ioexports.gr

 

Εγγραφή στο Newsletter

Πόσα μάτια έχει ένα τυπικό πρόσωπο;
Όνομα:
Email: