user_mobilelogo

H παρασκευή τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων στον τόπο μας συνεχίζει ακόμη και σήμερα να γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο. Λόγω της μεγάλης ζήτησης των προϊόντων αυτών στην ντόπια αγορά και για εξαγωγή, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στη διατήρηση της ποιότητας τους σε ψηλά επίπεδα. Πέραν από το μεράκι που διαθέτουν όσοι ασχολούνται με την παρασκευή γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα η δημιουργία κατάλληλων βιοτεχνιών/εργαστηρίων με τον αναγκαίο εξοπλισμό και η διατήρηση συνθηκών υγιεινής.


Nα αναφέρουμε ότι το Tμήμα Γεωργίας, με τα διάφορα Σχέδια που εφαρμόζει, παρέχει στους ενδιαφερομένους σημαντική βοήθεια για τη δημιουργία μικρών βιοτεχνιών αλλά και για την τεχνική της παρασκευής γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων.


Aπαραίτητα υλικά για την παρασκευή γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων είναι το γάλα, η πυτιά και το άλας.

KYPIA TYPOKOMIKA ΠPOΪONTA

  • ΧΑΛΟΥΜΙ
  • ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
  • ΦΕΤΑ
  • ΤΕΛΕΜΕΣ
  • ΑΝΑΡΗ (ΜΥΖΗΘΡΑ)
  • ΤΥΡΙΓΙΑΦΙΤΙΚΟ
  • ΓΙΑΟΥΡΤΙ
  • ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
  • ΤΡΑΧΑΝΑΣ

 

 

 

 

 

 

Για το δικό σας ελαιόλαδο εμείς μπορούμε να αναλάβουμε όλο το πακέτο, αισθητική σχεδίαση λογότυπου, δημιουργία δατροφικής ετικέτας, προώθηση στο εξωτερικό, B2B συνεργασίες, διεκπεραίωση πιστοποιητικών, προετοιμασία εμπορικών συμβάσεων.

 

Ακολουθήστε μας στα Social

Πληροφορίες

ΗΩ EXPORT

Διεύθυνση :  Εθνικών Αγώνων 68,
Νέα Ιωνία, Βόλος, τ.κ. 38445
Τηλ. : 2421080224
Κιν.  : 6972552567
E-mail : info@ioexports.gr

 

Εγγραφή στο Newsletter

Πόσα μάτια έχει ένα τυπικό πρόσωπο;
Όνομα:
Email: